Wederom hercertificering HKZ en KNGF Plusprogramma

Vietaal Sneek geslaagd voor audit HKZ en voor de visitatie KNGF Plusprogramma.

Vietaal Sneek is deze week middels een externe audit opnieuw voor het  HKZ-certificaat geslaagd.

HKZ: Basis voor Beter

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

KNGF Plusprogramma

Het KNGF Plusprogramma ondersteunt praktijken bij de aanmeldprocedure voor een plusovereenkomst met Zilveren Kruis Achmea (ZK). ZK stelt het deelnemen aan een kwaliteitsprogramma van de beroepsgroep als voorwaarde om in aanmerking te komen voor een plusovereenkomst. Het KNGF Plusprogramma is samengesteld uit elementen die ontwikkeld zijn in het kader van het Masterplan Kwaliteit in Beweging (MKIB).

Dit artikel delen

afspraak maken

Wij hanteren geen wachtlijsten en proberen direct een afspraak te maken die rekening houdt met uw wensen of mogelijkheden.

partners

beoordelingen